Η εταιρεία IKTEO Όλυμπος

Η εταιρεία IKTEO ΟΛΥΜΠΟΣ Ι.Κ.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο του ιδιωτικού τεχνικού ελέγχου οχημάτων. Δημιουργήσαμε ένα νέο υπερσύγχρονο ΚΤΕΟ μέσα στην πόλη της Κατερίνης σε συνεργασία με το Δίκτυο της AUTOVISION.

Στο Ιδιωτικό ΚΤΕΟ ΟΛΥΜΠΟΣ παρέχονται πιστοποιημένες υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου οχημάτων βάσει του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015. Μέχρι σήμερα καταφέραμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας για επιβατικά οχήματα, μικρά φορτηγά έως και 3,5 τονoυς και δίκυκλα. Διενεργούνται επίσης ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι οχημάτων, όπως έλεγχοι εκπαιδευτικών οχημάτων και έλεγχοι διασκευών (υγραεριοκίνηση, φυσικό αέριο).

Στοχεύοντας στην παροχή υψηλού επίπεδου υπηρεσιών τεχνικού ελέγχου η εταιρεία IKTEO ΟΛΥΜΠΟΣ συνεργάζεται με το Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ της AUTOVISION, το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ΙΚΤΕΟ, αντλώντας τεχνογνωσία και υλικοτεχνική υποστήριξη.

Φιλοσοφία εταιρείας ΙΚΤΕΟ Όλυμπος

Στόχος της εταιρείας μας είναι η εξασφάλιση της ποιότητας του τεχνικού ελέγχου των οχημάτων. Με άμεση συνέπεια την υποστήριξη της οδικής ασφάλειας των πολιτών και παράλληλα την προστασία του περιβάλλοντος.

Για την επίτευξη των στόχων μας πραγματοποιούμε συστηματικές επιθεωρήσεις στο μηχανολογικό εξοπλισμό μας. Εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους τεχνικού ελέγχου. Επιπρόσθετα φροντίζουμε για την τήρηση όλων των ισχυουσών νομοθετικών ρυθμίσεων.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Με αίσθημα ευθύνης προς τον πολίτη και το περιβάλλον η Εταιρεία ΙΚΤΕΟ Όλυμπος  AUTOVISION αναπτύσσει δράσεις και πρωτοβουλίες που ωφελούν το κοινωνικό σύνολο.

Περιβάλλον - Προστασία του περιβάλλοντος με τη βελτίωση των διαδικασιών τεχνικού ελέγχου, που αφορούν την μέτρηση εκπομπής καυσαερίων των ελεγχόμενων οχημάτων. Οι εγκαταστάσεις μας έχουν μικρό «οικολογικό αποτύπωμα» καταναλώνοντας πολύ λίγους φυσικούς πόρους. Εφαρμόζουμε κανόνες ανακύκλωσης των αναλωθέντων υλικών τόσο από το προσωπικό μας όσο και από τους πελάτες μας.

Η εταιρεία IKTEO, γνωρίστε μας από κοντά

Δείτε τις εγκαταστάσεις μας από κοντά όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες ή περιηγηθείτε ηλεκτρονικά σε αυτές. Είμαστε διαθέσιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις ή τις απορίες σας πάντα με χαμόγελο. Βρείτε μας επί της οδού 25ης Μαρτίου στο τέρμα. Δείτε τις οδηγίες στο χάρτη εδώ.

ΚΤΕΟ Όλυμπος Κατερίνη - πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις ΚΤΕΟ στην Πιερία - KTEO Olympos Katerinh
ΚΤΕΟ Όλυμπος Κατερίνη - μηχανολογικό εξοπλισμό ελέγχου, τελευταίας τεχνολογίας 3 - KTEO Olympos Katerinh
ΚΤΕΟ Όλυμπος Κατερίνη - μηχανολογικό εξοπλισμό ελέγχου, τελευταίας τεχνολογίας 4 - KTEO Olympos Katerinh
ΚΤΕΟ Όλυμπος Κατερίνη - άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό 2 - KTEO Olympos Katerinh