Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Ιδιωτικού ΚΤΕΟ

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Ιδιωτικού ΚΤΕΟ Όλυμπος

Καλώς ήρθατε στην επόμενη γενιά στην εξυπηρέτηση.

Επωφεληθείτε από τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Ιδιωτικού ΚΤΕΟ Όλυμπος. Δείτε αναλυτικά τι μπορείτε να κάνετε από τον καναπέ του σπιτιού σας γρήγορα και εύκολα!

  • Με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να κλείσετε Ραντεβού για ΚΤΕΟ Ηλεκτρονικά.
  • Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Call Back και σε λίγα λεπτά ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να σας εξυπηρετήσει.
  • Ακόμη, για να μην χάσετε ποτέ ξανά την προθεσμία για ΚΤΕΟ, μπορείτε να κάνετε χρήση της υπηρεσίας Υπενθύμιση ΚΤΕΟ.
  • Τέλος σε περίπτωση που δεν μπορείτε να θυμηθείτε πότε θα πρέπει να κάνετε τον περιοδικό τεχνικό έλεγχο του οχήματός σας, τότε διαλέξτε την υπηρεσία, Πότε περνάω ΚΤΕΟ?.
  • Παράλληλα με τα παραπάνω μπορείτε να δείτε ηλεκτρονικά τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών ΚΤΕΟ και να επωφεληθείτε από τις ανταγωνιστικές τιμές μας!
  • Για κάθε ενδεχόμενο δείτε αναλυτικά το κόστος των παραβόλων που προβλέπει η νομοθεσία σε περίπτωση εκπρόθεσμου ελέγχου.  Ενημερωθείτε για τα Πρόστιμα Εκπρόθεσμου ΚΤΕΟ.

Νέες σύγχρονες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Ιδιωτικού ΚΤΕΟ θα προσθέτονται συνεχώς. Μείνετε ενήμεροι, ακολουθώντας μας στα Social Media του ΙΚΤΕΟ Όλυμπος, Facebook και Instagram! Τέλος δείτε ηλεκτρονικά τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας ή επισκεφτείτε μας από κοντά (δείτε τις οδηγίες στον χάρτη - επί της οδού 25ης Μαρτίου στο τέρμα).

Επιλέξτε τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Ιδιωτικού ΚΤΕΟ που χρειάζεστε.

Ραντεβού ΚΤΕΟ Online

Call Back!

Υπενθύμιση ΚΤΕΟ

Πότε περνάω ΚΤΕΟ

Τιμοκατάλογος ΚΤΕΟ

Πρόστιμα Εκπρόθεσμου ΚΤΕΟ